Page 46 - 2board34 low

 

 

 

 

 

Page 46 - 2board34 low
P. 46
Haute and Sweet

FINE PATISSERIE AT THE HOTEL GRANDE BRETAGNE AND KING GEORGE BY DESSERT
ARTISAN ARNAUD LARHER. | ΥΨΗΛΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ
ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ KING GEORGE ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΈΧΝΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΎ ARNAUD LARHER.

By Ira Sinigalia

LIKE POETRY WHAT: Τhe award-winning Pastry Chef
ΑRNAUD LARHER PLACES Arnaud Larher joins forces with the Hotel
EMPHASIS ON USING THE Grande Bretagne and King George to create
FINEST INGREDIENTS TO a sur mesure patisserie and dessert menu. In
ACHIEVE THE BEST RESULTS. addition, his chocolates and macarons will
O ΑRNAUD LARHER soon be available at the GB Corner Gifts &
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Flavors. Arnaud Larher places emphasis on
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΟ using the finest ingredients to achieve the
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. best results. Do not miss the Baba au Rum,
the original Tiramisu and the Honolulu tart,
46 just for starters.
WHO: At just 28 years of age, Larher was
recognised as one of the best pastry chefs in
France by the respected Champérard Guide.
Seven years later he earned the title of the
“Best Craftsman in France” (Meilleur Ouvrier
de France), the most important distinction of
the country, in a contest that dates from the
French Revolution.
INFO: gbroofgarden.gr, tudorhall.gr
TI: Ο βραβευμένος ζαχαροπλάστης
Arnaud Larher ενώνει τις δυνάμεις του με
τo Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και το
King George δημιουργώντας ένα sur mesure
μενού από γλυκά και επιδόρπια. Επιπλέον,
σύντομα οι σοκολάτες και τα μακαρόν του
θα διατίθενται στο GB Corner Gifts & Flavors.
Δοκιμάστε μπαμπά με ρούμι, τιραμισού, την
τάρτα Χονολουλού, και όχι μόνο.
ΠΟΙΟΣ: Στα 28 του, ο Larher εξελέγη από
τον οδηγό Champerard ως ο «Καλύτερος
Ζαχαροπλάστης της Χρονιάς». Επτά χρόνια
αργότερα κέρδισε τον τίτλο του «Καλύτερου
Εργάτη της Γαλλίας» (Meilleur Ouvrier
de France), την πιο σημαντική γαλλική
διάκριση, σε διαγωνισμό που χρονολογείται
από τη Γαλλική Επανάσταση.
INFO: grandebretagne.gr,
kinggeorgeathens.com
   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51