Page 56 - 2board31
P. 56
2board PROMOTION
Fusion Pasaji
Seeking for the next delicious oasis in the city, you will be driven to its new exotic dishes.
Αναζητώντας την επόμενη γευστική όαση της πόλης, ο δρόμος θα σας βγάλει στα νέα εξωτικά πιάτα του.
I nside the beautiful arcade of Spirou Miliou, the glow of the well-known M ες στην όμορφη στοά Σπύρου Μήλιου, ένα από τα διαμάντια της
gastronomic jewel, Pasaji, now bears the signature of the famous chef πόλης, το γνωστό Pasaji λάμπει τώρα ακόμα πιο πολύ υπό τη δη-
Aris Tsanaklidis. This is where the shopping and the theatrical heart of μιουργική καθοδήγηση του διάσημου σεφ, Άρη Τσανακλίδη. Εκεί
the city beat and the awarded chef keeps the vibe high with his team of chefs, που χτυπά εμπορικά και θεατρικά η καρδιά της Αθήνας, ο βραβευμένος
Giannis Vidalis and Giannis Chrysohoidis. He mixes Greek flavors and tradi- σεφ βάζει την προσωπική του σφραγίδα στο μενού μαζί με την ομάδα του,
tional products with exotic dishes and fusion creations inspired by his own τους σεφ Γιάννη Βιδάλη και Γιάννη Χρυσοχοΐδη. Συνδυάζει ελληνικές γεύ-
“passage” through acclaimed restaurants on the Virgin Islands, in New York, σεις και παραδοσιακά προϊόντα της χώρας μαζί με εξωτικά πιάτα και fusion
Mexico, Japan, Hong Kong and Hawaii. In the menu, the mixed green salad δημιουργίες, εμπνευσμένες από το δικό του «πέρασμα» σε γνωστά εστια-
with crab and spicy citrus dressing coexist harmoniously with the Misoyaki τόρια στις Παρθένες Νήσους, στη Νέα Υόρκη, στο Μεξικό, στην Ιαπωνία,
black cod marinated in miso and mirin. They are both favorite and indicative στο Χονγκ Κονγκ και τη Χαβάη. Ευχάριστη έκπληξη μετά τη δροσερή ανά-
dishes of the fusion nature and cosmopolitan personality of the traveled chef μεικτη σαλάτα με καβούρι και spicy vinaigrette λεμονιού, το Misoyaki black
who proposed modern Greek culinary
tastes combined with the discreet luxury cod μαριναρισμένο σε miso και mirin.
and intimate atmosphere of the restau- Αγαπημένα και χαρακτηριστικά της κο-
rant. Thus, your “passage” comes also σμοπολίτικης προσωπικότητας του πο-
through the sushi bar and the refresh- λυταξιδεμένου σεφ, σας προδιαθέτουν
ing signature cocktails of the awarded για μια εμπειρία με τις μοντέρνες, ελ-
mixologist John Samaras at the renewed ληνικές γαστρονομικές προτάσεις του
bar making Pasaji your all day choice! Άρη Τσανακλίδη σε συνδυασμό με τη
διακριτική πολυτέλεια και την οικεία
Info PASAJI, City Link ατμόσφαιρα του Pasaji. Το δικό σας
Voukourestiou & Arcade γευστικό «πέρασμα» όμως περιλαμ-
Spyrou Miliou, Syntagma, βάνει το sushi bar αλλά και τα δροσι-
tel.: +30 210 3220714 στικά, signature cocktails του βραβευ-
pasajiathens.gr μένου mixologist John Samaras στην
ανανεωμένη μπάρα κάνοντας το Pasaji
την all day επιλογή σας!
56
Fusion Pasaji
Seeking for the next delicious oasis in the city, you will be driven to its new exotic dishes.
Αναζητώντας την επόμενη γευστική όαση της πόλης, ο δρόμος θα σας βγάλει στα νέα εξωτικά πιάτα του.
I nside the beautiful arcade of Spirou Miliou, the glow of the well-known M ες στην όμορφη στοά Σπύρου Μήλιου, ένα από τα διαμάντια της
gastronomic jewel, Pasaji, now bears the signature of the famous chef πόλης, το γνωστό Pasaji λάμπει τώρα ακόμα πιο πολύ υπό τη δη-
Aris Tsanaklidis. This is where the shopping and the theatrical heart of μιουργική καθοδήγηση του διάσημου σεφ, Άρη Τσανακλίδη. Εκεί
the city beat and the awarded chef keeps the vibe high with his team of chefs, που χτυπά εμπορικά και θεατρικά η καρδιά της Αθήνας, ο βραβευμένος
Giannis Vidalis and Giannis Chrysohoidis. He mixes Greek flavors and tradi- σεφ βάζει την προσωπική του σφραγίδα στο μενού μαζί με την ομάδα του,
tional products with exotic dishes and fusion creations inspired by his own τους σεφ Γιάννη Βιδάλη και Γιάννη Χρυσοχοΐδη. Συνδυάζει ελληνικές γεύ-
“passage” through acclaimed restaurants on the Virgin Islands, in New York, σεις και παραδοσιακά προϊόντα της χώρας μαζί με εξωτικά πιάτα και fusion
Mexico, Japan, Hong Kong and Hawaii. In the menu, the mixed green salad δημιουργίες, εμπνευσμένες από το δικό του «πέρασμα» σε γνωστά εστια-
with crab and spicy citrus dressing coexist harmoniously with the Misoyaki τόρια στις Παρθένες Νήσους, στη Νέα Υόρκη, στο Μεξικό, στην Ιαπωνία,
black cod marinated in miso and mirin. They are both favorite and indicative στο Χονγκ Κονγκ και τη Χαβάη. Ευχάριστη έκπληξη μετά τη δροσερή ανά-
dishes of the fusion nature and cosmopolitan personality of the traveled chef μεικτη σαλάτα με καβούρι και spicy vinaigrette λεμονιού, το Misoyaki black
who proposed modern Greek culinary
tastes combined with the discreet luxury cod μαριναρισμένο σε miso και mirin.
and intimate atmosphere of the restau- Αγαπημένα και χαρακτηριστικά της κο-
rant. Thus, your “passage” comes also σμοπολίτικης προσωπικότητας του πο-
through the sushi bar and the refresh- λυταξιδεμένου σεφ, σας προδιαθέτουν
ing signature cocktails of the awarded για μια εμπειρία με τις μοντέρνες, ελ-
mixologist John Samaras at the renewed ληνικές γαστρονομικές προτάσεις του
bar making Pasaji your all day choice! Άρη Τσανακλίδη σε συνδυασμό με τη
διακριτική πολυτέλεια και την οικεία
Info PASAJI, City Link ατμόσφαιρα του Pasaji. Το δικό σας
Voukourestiou & Arcade γευστικό «πέρασμα» όμως περιλαμ-
Spyrou Miliou, Syntagma, βάνει το sushi bar αλλά και τα δροσι-
tel.: +30 210 3220714 στικά, signature cocktails του βραβευ-
pasajiathens.gr μένου mixologist John Samaras στην
ανανεωμένη μπάρα κάνοντας το Pasaji
την all day επιλογή σας!
56