Page 138 - 2board34 low
P. 138
EAT & DRINK Roll the Sushi

KOURSAROS Over the years, sushi has become the ultimate high-
BUDDHA BAR BEACH roller gastronomical experience on the island. Raise
your chopsticks and head to the only one Bud-
dha Bar Beach on Mykonos located in Santa Ma-
rina Resort and Villa (Ornos, +30 22890 23220),
pay your tribute to Matsuhisa Mykonos and the
taste the gourmet vision of Nobu Matsuhisa at Bel-
vedere Hotel (Chora, +30 22890 25122), see for
yourself the transformation of Koursaros into a
Fish ‘n’ sushi fusion restaurant (Chora +30 22890
78140) and relax at the new Rakkan Mykonos
waiting for the Asian flavors to be served (Kalo Li-
vadi, +30 22890 72243).
Με το πέρασμα των χρόνων, το sushi έχει
γίνει η απόλυτη γαστρονομική εμπειρία του
νησιού. Οπότε σηκώστε τα ξυλάκια σας και
κατευθυνθείτε στο μοναδικό παραθαλάσσιο Bud-
dha Bar Beach στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο
Santa Marina Resort and Villa (Ornos, +30
22890 23220), τιμήστε το Matsuhisa Mykonos
και γευθείτε το όραμα του κορυφαίου σεφ No-
bu Matsuhisa στο Belvedere Hotel (Chora, +30
22890 25122), γίνετε αυτόπτες μάρτυρες της
μεταμόρφωσης του Κουρσάρου σε Fish ‘n’ su-
shi fusion εστιατόριο (Chora +30 22890 78140)
και χαλαρώστε στις ξαπλώστρες του νέου Rak-
kan Mykonos περιμένοντας να σερβιριστούν
ασιατικές γεύσεις (Kalo Livadi, +30 22890 72243).

EAT LIKE A LOCAL OTI APOMEINE

Follow them to reveal you their favorite taverns, their
temples for comfort food. They will lead you to Oti
Αpomeine in Ano Mera for its suckling pig on a spit,
masterfully barbecued and wonderful home cooked reci-
pes (otiapomeine.gr), then to Kostantis on Ornos beach
for seafood and Greek culinary traditions (+30 22890
22837) and last but not least to Nikolas tavern on Aghia
Anna, Paraga, for homemade lasagna, spaghetti with
Mykonian spider crab, the classic onion pie and any spe-
cialty coming out of their garden (nikolas-taverna.com).
Ακολουθήστε τους ντόπιους για να σας αποκαλύψουν
τις αγαπημένες τους ταβέρνες, τους δικούς ναούς για
comfort food. Θα σας οδηγήσουν στο Ό,τι Απόμεινε
για εξαιρετικό γουρουνόπουλο σούβλας και σπιτικές
συνταγές (otiapomeine.gr), μετά στον Κωνσταντή
στον Ορνό για θαλασσινά και ελληνικά δημιουργικά
πιάτα (+30 22890 22837) και έπειτα στον Νικόλα
στην Αγία Άννα (Παράγκα) για χειροποίητα λαζάνια,
καβουρομακαρονάδα, κλασική κρεμμυδόπιτα και ό,τι
λιχουδιά βγάζει ο κήπος (nikolas-taverna.com).

138
   133   134   135   136   137   138   139   140   141   142   143