Page 156 - 2BOARD 33
P. 156
Giorgos the man behind the GIANNIS DIMOTSIS
Papakostas burger joint | το

τηε μοst jyicy burger in town. μυαλο που κρυβεται
το πιο ζουμερο burger τησ πισω απο το the
πολησ. burger joint

Edited by Elena Mathiopoulou

W hat's the newest
thing you're bringing
to the city?
Our latest proposal
is wagyu beef from
Japan, an excellent meat, famous for its rich
taste. We'll be making it into the city's best
burger, with sauce from red wine, foie gras
and seasoned greek cheeses.
What do people tell you when they come to
eat at The Burger Joint?
"I can't believe how juicy it is!"
Three elements that define your restaurant.
Quality, imagination and a delicious
experience.
What makes Athens unique?
Her energy, there's always something
going on.
Which historical personality would you offer
a burger to?
To Francois Vatel, one of the most important
figures in french cuisine.
Ποιο είναι το πιο καινούργιο πράγμα που
φέρνετε στην πόλη;
Η τελευταία μας πρόταση είναι το wagyu
beef από την Ιαπωνία, ένα εξαιρετικό κρέας,
διάσημο για την πλούσια γεύση του. Θα το
κάνουμε το καλύτερο burger της πόλης, με
σάλτσα από κόκκινο κρασί, φουά γκρα και
παλαιωμένα ελληνικά τυριά.
Τι σας λένε όσοι έρχονται και τρώνε στο The
Burger Joint;
«Δεν το πιστεύω πόσο ζουμερό είναι!».
Τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα
μαγαζιά σας.
Ποιότητα, φαντασία και γευστική εμπειρία.
Τι κάνει την Αθήνα μοναδική;
Η ενέργειά της, πάντα κάτι γίνεται.
Σε ποια προσωπικότητα της ιστορίας θα
θέλατε να προσφέρετε ένα burger;
Στον Francois Vatel, μια από τις
σπουδαιότερες φυσιογνωμίες της γαλλικής
κουζίνας.

156
   151   152   153   154   155   156   157   158   159   160   161